Antena 3 CNN Actualitate Restricțiile de Sărbători vin de la Uniunea Europeană! La ce să ne așteptăm de Crăciun

Restricțiile de Sărbători vin de la Uniunea Europeană! La ce să ne așteptăm de Crăciun

Noi măsuri împotriva pandemiei ar putea fi impuse chiar de la Bruxelles. Astăzi la prânz, Colegiul Comisarilor va propune posibile măsuri care vor viza în special perioada Sărbătorilor.

Restricțiile de Sărbători vin de la Uniunea Europeană! La ce să ne așteptăm de Crăciun
de Laura Dinu    |    02 Dec 2020   •   07:45

”E o zi importantă pentru întreaga Uniune Europeană în ceea ce privește pandemia. Colegiul Comisarilor va analiza principalele propuneri ce vor veni către statele membre cu privire la sărbătorile de Crăciun. 

Vor fi probabil mai multe recomandări ce vor viza modul în care ar trebui să se comporte cetățenii europeni în preajma sărbătorilor. Vorbim despre un val pandemic în desfășurare la nivelul Uniunii Europene. Cel mai probabil, principalele direcții vor viza modul în care se vor întâlni oamenii de sărbători, să limiteze cât mai mult aceste întâlniri, va fi, cel mai probabil, apelul venit dinspre Comisia Europeană. 

De asemenea, vor fi și referiri la slujbele de Crăciun, cât mai limitate, dacă se poate mutarea lor în online sau oricum, distanțarea să fie păstrată. 

În ceea ce privește petrecerile ce au loc în corporații sau în firme, acestea ar trebui fie mutate în online, fie amânate pentru Crăciunul următor. 

Sunt mai multe astfel de propuneri, ce vor fi analizate miercuri la prânz în Colegiul Comisarilor și urmează să fie prezentate, mai apoi, de Comisarul de Sănătate în întreaga Uniune Europeană. 

Din nou vorbim doar despre sfaturi pentru a evita o creștere a numărului de cazuri în întreaga Uniune Europeană”, a declarat Sabina Iosub, realizator Be EU, pentru Antena 3. 

×
Subiecte în articol: restricţii sărbători
Parteneri
Horoscop 9 iunie 2023. O zodie pune la cale un plan secret
x close