Antena 3 Actualitate Retailerul online eMAG plănuieşte să angajeze 1.000 de persoane. Ce posturi sunt oferite

Retailerul online eMAG plănuieşte să angajeze 1.000 de persoane. Ce posturi sunt oferite

08 Apr 2020   •   17:23
Retailerul online eMAG plănuieşte să angajeze 1.000 de persoane. Ce posturi sunt oferite

Retailerul online eMAG plănuieşte să angajeze 1.000 de persoane, în condiţiile în care cererea pentru retailerii e-commerce a crescut puternic în criză, a declarat Iulian Stanciu, şeful companiei, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

”Avem în plan să angajăm 1.000 de oameni în perioada următoare în depozite, curierat tradiţional, curierat rapid. Este o angajare permanentă. Noi vrem să investim”, a spus Stanciu.

„Cred că pentru ieşirea din criză şi relansarea economiei ar trebui să vedem care sunt domeniile strategice care au fost afectate şi care ar trebui ajutate. De asemenea, ar trebui să ne uităm puţin şi la viitor – care sunt business-urile care pot angaja, pot da de lucru oamenilor şi care au perspective să crească şi naţional, şi internaţional. Tot ce are legătură cu economia digitală, software, tool-uri de productivitate, comerţ online – toate acestea vor creşte foarte mult”.

Turismul este ceva strategic, agricultura va trebui să crească, a adăugat el.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: emag emag joburi oferte job emag
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close