Antena 3 CNN Actualitate Reţea de traficanţi de carne vie, dezmembrată de poliţiştii români şi italieni (VIDEO)

Reţea de traficanţi de carne vie, dezmembrată de poliţiştii români şi italieni (VIDEO)

Reţea de traficanţi de carne vie, dezmembrată de poliţiştii români şi italieni (VIDEO)
18 Iun 2010   •   20:00

Operaţiune spectaculoasă a poliţiştilor români şi italieni. O reţea de traficanţi de carne vie a fost dezmembrată în urma unei intervenţii în forţă. 14 bărbaţi au fost reţinuţi de mascaţi, care i-au săltat dimineaţă direct din pat. Racolau fete, unele de nici 15 ani, le duceau în Italia şi le obligau să se prostitueze.

Poliţiştii aveau la ei 24 de mandate de arestare, emise în Italia. Au reuşit să găsească mai mult de jumătate dintre traficanţi, inclusiv unii care aveau porecle pe măsura ocupaţiei, cum ar fi Al Capone de Brăila, eliberat anul trecut din închisoare.

Gruparea numără 57 de oameni, care au reuşit să exploateze mai bine de doi ani peste 150 de tinere. Fetele erau racolate din Giurgiu, Ilfov, Suceava, Teleorman şi Brăila şi duse în Italia, la Milano sau Monza, unde era cartierul principal al traficanţilor.

Poliţiştii spun că gruparea era bine pusă la punct, iar fetele erau strict supravegheate. Aproape toţi banii intrau în buzunarele proxeneţilor.

14 membri ai reţelei au fost reţinuţi. 12 dintre aceştia au fost duşi la Curtea de Apel Bucureşti, iar alţi doi la Curtea de Apel Galaţi, pentru confirmarea mandatelor de arestare. Toţi vor fi judecaţi în Italia.



Observator

Foto: Observator

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close