Antena 3 CNN Actualitate Reţinerea lui Gigi Becali în imagini (GALERIE FOTO)

Reţinerea lui Gigi Becali în imagini (GALERIE FOTO)

Reţinerea lui Gigi Becali în imagini (GALERIE FOTO)
Sursa foto: Verificarea uneia dintre masinile lui Gigi Becali
02 Apr 2009   •   19:54
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Joi dimineaţă, finanţatorul Stelei a fost săltat de la vila sa din Pipera şi împreună cu alte cinci persoane a fost condus la sediul Poliţiei Capitalei. Becali a mers la poliţie cu autoturismul personal, marca Mercedes S500 4matic, cel care ar fi fost furat la sfârşitul lunii ianuarie, tocmai pentru a putea fi verificat. Antena3.ro vă prezintă imagini din timpul reţinerii lui Gigi Becali, pe numele căruia s-a emis ulterior o ordonanţă de reţinere timp de 24 de ore.

Maşina marca Mercedes, cu care Gigi Becali a venit la sediul Poliţiei Capitalei, sub acuzaţia de lipsire de libertate. Becali a fost săltat de la vila lui din Pipera şi a fost însoţit la sediul poliţiei de către mascaţi, în propriul său autoturism, pe care l-a parcat ulterior în curtea din spate a Poliţiei Capitalei.



Intrarea din spate a Poliţiei Capitalei, pe unde a fost adus Gigi Becali joi dimineaţă.





Maşina marca BMW, în care ar fi fost sechestraţi presupuşii hoţi ai maşinii lui Becali, care a fost controlat de către poliţişti şi criminalişti şi de pe care s-au colectat amprente.





REŢINEREA LUI GIGI BECALI - IMAGINI DIN CURTEA SEDIULUI POLIŢIEI



Ziariştii aşteptau nerăbdători un răspuns din partea purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei sau a vreunui avocat, referitor la audierea lui Gigi Becali din incinta sediului poliţiei.





Cătălin Dâncu, unul dintre avocaţii lui Gigi Becali a ajuns joi la sediul poliţiei în jurul orelor 16 şi a declarat, printre altele, că fapta de lipsire de libertate, de care este acuzat Becali, nu este o infracţiune uşoară, şi, de aceea, el a precizat că Becali ar fi trebuit să primească acasă o citaţie.







Foto-reportaj de Paula Safta, Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close