Antena 3 Actualitate Retrocedări ilegale la Primăria Timişoara. Trei angajaţi, urmăriţi penal

Retrocedări ilegale la Primăria Timişoara. Trei angajaţi, urmăriţi penal

de M.Z.    |    19 Noi 2013   •   11:30
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara şi poliţiştii timişeni au pus sechestru, marţi, pe bunurile imobile a trei foşti şi actuali angajaţi ai Primăriei Timişoara, puşi sub acuzare pentru abuz în serviciu în formă calificată, informează pressalert.ro
 
Este vorba despre fostul director al Direcţiei Patrimoniu din Primăria Timişoara - Nicuşor Miuţ, fosta şefă a serviciului de spaţii - Monica Rudneanu şi inspectorul de zonă Ioana Ciucur.
 
Ancheta, începută anul acesta, este legată de modul în care a fost retrocedat imobilul cu numărul 17 de pe bulevardul Mihai Viteazu din Timişoara, în urma verificărilor stabilindu-se că romii care au cumpărat de la cel care a revendicat casa au primit mult mai mult decât a dispus instanţa. 
 
"Deşi prin sentinţă s-a dispus retrocedarea clădirii cu un etaj şi a 807 metri pătraţi de teren, aceştia au primit şi un al doilea imobil, aflat în curtea casei respective, în care, până la momentul retrocedării funcţiona o grădiniţă. Corpul B cu o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi a fost livrată la pachet către noii proprietari, deşi nu aveau niciun drept asupra acestora, fiind o clădire ridicată în 1955, valoarea de inventar fiind de peste 300.000 lei", scris ursa citată.

Citiţi şi Mafia imobiliară ţigănească încaieră USL Timişoara.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close