Antena 3 CNN Actualitate Revelion 2023. Petrecerea în aer liber din București și-a schimbat locația! Scena pe care vor urca marii artiști ai momentului

Revelion 2023. Petrecerea în aer liber din București și-a schimbat locația! Scena pe care vor urca marii artiști ai momentului

Anul acesta, bucureștenii care erau obișnuiți să meargă în Piața Constituției de Revelion vor fi nevoiți să își modifice planurile. Și asta deoarece tradiționala petrecere nu se va organiza nici în acest an.

Revelion 2023. Petrecerea în aer liber din București și-a schimbat locația! Scena pe care vor urca marii artiști ai momentului
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    23 Dec 2022   •   10:21

Aceștia vor avea însă o variantă unde se vor putea bucura de spectacol și de o mulțime de artiști care vor urca pe scenă.

Este vorba despre o petrecere organizată în parcul Titan, de Primăria Sectorului 3. 

Așadar, toți bucureștenii care vor să petreacă în aer liber Revelionul vor putea admira pe scenă mai mulți artiști între care Delia, Voltaj, DJ, dar și artiști care ne vor aduce aminte de șlagărele anilor 80 și 90. 

Intrarea se va face începând cu ora 20:00.  

Revelion în Parcul „Titan”, singura petrecere în aer liber din București. Delia, Voltaj și Guess Who vor cânta la trecerea dintre ani

”Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni, și în acest an, să petreacă împreună în noaptea dintre ani.  

Evenimentul va avea loc în Parcul Titan, începând cu ora 20.00. 

Cea de-a X- a ediție se desfășoară sub sloganul „Esențial: Fii de viață!”, un concept care ne îndeamnă către o viață dinamică, plină de energie și bucurie. 

În noaptea de Revelion, bucureștenii se vor distra alături de Voltaj, Delia, Guess Who, Emaa, Marius Mihalache, Cosmin Seleși Orchestra. Acesta a pregătit un moment artistic excepțional ce ne va aminti de perioada de aur a muzicii pop & disco - anii ‘80 și ’90. Vom celebra Anul Nou ascultând piese clasice reorchestrate în variantă proprie, dar și muzică ușoară. Celebrarea Anului Nou va începe cu o explozie de energie, esențială pentru o noapte de neuitat, alături de Manuel Riva, unul dintre cei mai apreciați DJ din România. 

Revelionul organizat de Primăria Sectorului 3, în Parcul Titan, este un prilej pentru a ne aduce împreună și a celebra noul an bucurându-ne de concerte puse în scenă de artiști valoroși ai muzicii românești și susținute, în egală măsură, de efecte vizuale, grafică personalizată, lasere și focuri spectaculoase de artificii piromuzicale. 

Pe 31 decembrie, vă așteptăm în Parcul Titan, să umplem spațiul cu energia voastră și să pășim în noul an veseli, fericiți și împliniți. Fii de viață! La mulți ani!”, transmit reprezentanții Primăriei. 

? Revelion în Parcul „Titan”, singura petrecere în aer liber din București. Delia, Voltaj și Guess Who vor cânta la...

Publicată de Primaria Sectorului 3 pe Marţi, 20 decembrie 2022

×
Subiecte în articol: revelion București sector 3
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close