Antena 3 CNN Actualitate Revelion cu trupe româneşti şi efecte speciale, organizat în Capitală

Revelion cu trupe româneşti şi efecte speciale, organizat în Capitală

Revelion cu trupe româneşti şi efecte speciale, organizat în Capitală
17 Dec 2008   •   22:50

Revelionul pregătit de Primăria Capitalei este unul naţional. Toate trupele care vor urca pe scena din Piaţa Constituţiei sunt din România. Nu însă şi efectele speciale sau focul de artificii pregătite pentru miezul nopţii.
Pentru organizarea Revelionului vor lucra nu mai puţin de două sute de oameni. Ca să aibă loc toţi invitaţii, organizatorii vor monta o scenă de 62 de metri pătraţi. Holograf, Voltaj, Mandinga, Zdob şi Zdub sunt doar câteva dintre trupele care vor aduna oamenii în Piaţa Constituţiei în noaptea dintre ani.
Miezul nopţii este rezervat spectacolului de lumini. Şi nu va fi unul obişnuit. Peste trei sute de lumini inteligente se vor mişca în ritmul muzicii. Lasere, imagini şi artificii vor forma un show multimedia cum nu a mai văzut Bucureştiul. Ca totul să iasă perfect, la spectacolul de lumini şi artificii vor lucra 20 de specialişti germani care vin la Bucureşti cu trei sute de tone de echipament.
Trecerea dintre ani va fi marcată chiar de primarul capitalei, care va face numărătoarea inversă alături de bucureşteni. Organizatorii au pregătit şi o surpriză pentru cei prezenţi în piaţă. Un Dj de top adus pe bani grei.
Şi dacă tot suntem în plină criză financiară, organizatorii şi-au limitat bugetul la cel de anul trecut. Nota de plată a petrecerii din Piaţa Constituţiei se ridică la doar patru milioane de lei.
Observator

×
Subiecte în articol: revelion primaria capitalei laser
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close