Antena 3 CNN Actualitate Revelion în flăcări: 250 de pompieri au acţionat în noaptea dintre ani pe raza Capitalei (VIDEO)

Revelion în flăcări: 250 de pompieri au acţionat în noaptea dintre ani pe raza Capitalei (VIDEO)

Revelion în flăcări: 250 de pompieri au acţionat în noaptea dintre ani pe raza Capitalei (VIDEO)
01 Ian 2010   •   14:58


Nu au lipsit nici incendiile în noaptea de Revelion. Magazia grupului Sportiv numărul 2, din Capitală, a luat foc, iar aceeaşi soartă a avut-o mansarda unui bloc. Pompierii au fost, de altfel solicitaţi, în câteva ore, pentru a stinge cinci incendii.

Pe strada Slănic s-a dat alarma. Mansarda unei clădiri s-a aprins ca din senin. Locatarii spun că de vină ar fi fost un grup de petrecăreţi care, aflaţi în stare de ebrietate şi-ar fi aruncat ţigările la întâmplare.

La grupul Scolar Sportiv numărul 2 se pare că focul ar fi pornit de la un scurtcircuit la o priză. În doar câteva minute, magazia de echipamente şi materiale didactice s-a făcut scrum. Deşi au intervenit la timp, pompierii nu au mai putut salva nimic.

Curios este faptul că exact în momentul izbucnirii incendiului în instituţia de învăţământ mai multe persoane sărbătoreau Revelionul fără a avea aprobare. Se pare că printre ei se aflau şi profesori. Prinşi în fapt petrecareţii au trecut la injurii.

În total, 20 de maşini de pompieri au acţionat pentru a stinge cele cinci incendii din Capitală, iar numărul total al pompierilor militari care au acţionat în noaptea de Revelion pe raza Capitalei a fost de 250.

Antena 3



×
Subiecte în articol: incendii revelion pompieri
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close