Antena 3 CNN Actualitate Cum au petrecut românii Revelionul: ''Anul 2021 să fie mai bun cu bucurie şi să scăpăm de pandemie!''

Cum au petrecut românii Revelionul: ''Anul 2021 să fie mai bun cu bucurie şi să scăpăm de pandemie!''

Omenirea s-a despărțit de anul pandemiei și speră ca Noul An să aducă speranță și mai multă liniște. Obișnuitele spectacole de artificii s-au desfășurat deasupra unor străzi pustii. Oamenii au trecut în Anul Nou cu dorințe de la balcoane. Românii au petrecut în condiții de pandemie. Regulile impuse de pandemie nu i-au mai lăsat să petreacă în număr mare la restaurante sau în cluburi.

Cum au petrecut românii Revelionul: ''Anul 2021 să fie mai bun cu bucurie şi să scăpăm de pandemie!''
de Iulia Gorgorin    |    01 Ian 2021   •   13:10

Artificiile au luminat pârtiile din staţiunea hunedoreană Straja, unde câteva sute de turişti au ieşit să vadă spectacolul de lumini. Iar, ca totul să fie perfect, a nins ca în poveşti.

În Harghita Băi au venit turişti din toată ţara pentru a petrece Revelionul.

Şi Sângeorz-Băi cteva sute de oameni au renunţat pentru o jumătate de oră la căldura din case şi au ieşit afară să vadă focul de artificii.

''2021 să fie mai bun cu bucurie şi să scăpăm de pandemie''

''Anul 2021 să fie mai bun cu bucurie şi să scăpăm de pandemie şi să scăpăm de virusul acesta periculos'', spune o localnică.

În Reşiţa, mai mulţi locatari s-au urcat pe acoperişul unui bloc turn pentru a putea vedea artificiile. 

''Covid-Revelionul'', ideea inedită a unui DJ din Braşov

Şi oamenii din judeţul Braşov s-au bucurat de artificii, iar în Sînpetru a avut loc şi un eveniment inedit numit Covid-Revelionul.

Un DJ braşovean a improvizat o "discotecă" chiar în balconul său. Tânărul a ales să îmbăce un combinezon și a mixat timp de două ore, însă s-au respectat toate măsurile împotriva răspândirii virusului. 

Cum a arătat Bucureștiul la trecerea dintre ani

Piața Constituției din Capitală, punctul zero al distracției din anii trecuți a fost pustie. Oamenii au trecut în Anul Nou cu dorințe de la balcoane.

Puțini au fost cei care s-au încumetat să iasă în fața blocului.

Pe marile bulevarde, după miezul nopţii, doar autospecialele de Poliţie şi Jandarmerie au fost prezente pe străzi. Nici în Centrul Vechi oamenii nu au ieşit cu sutele, iar puţinele terase deschise au dus lipsă de clienţi.

În total, peste 10.000 de forţe de ordine s-au aflat la datorie în noaptea de Revelion.

×
Subiecte în articol: revelion pandemie romani artificii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close