Antena 3 CNN Actualitate Revelion cu prinţi şi prinţese la Palatul Parlamentului

Revelion cu prinţi şi prinţese la Palatul Parlamentului

Revelion cu prinţi şi prinţese la Palatul Parlamentului
25 Dec 2015   •   13:32

Dacă aţi visat vreodată să vă costumaţi şi să fiţi trataţi precum prinţii şi prinţesele, Revelionul din acest an este momentul să vă îndepliniţi dorinţa.

La Palatul Parlamentului se organizează pentru a treia oară o petrecere de pomină pentru trecerea dintre ani. Tema serii pe care organizatorii o promit de neuitat: regalitatea.

 
Cei prezenţi la Petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului vor începe anul 2016 ca în poveştile cu prinţi şi prinţese.
 
Tematica din acest an este regala cu sloganul fi rege, regina, prinţ sau prinţesa pentru o noapte. Fiecare invitat se va regasi într-o atmosfera regala, fiecare invitat optând pentru a se îmbraca într-o ţinuta black tie sau se pot costuma într-un personaj.
 
Experienţa anilor trecuţi, de Oscar sau ca în Marele Gatsby, le-a demonstrat organizatorilor că românii ştiu să se distreze şi să respecte rigorile unei petreceri cu tematică. 
 
Anul acesta la Palatul Parlamentului nu va fi un foc de artificii. Nici în sala în care are loc petrecerea, organizatorii nu vor avea voie sa foloseasca lumânari. Chiar şi aşa, ei le promit petrecareţilor o seară de basm. 
 
 
 

×
Subiecte în articol: revelion palatul parlamentului
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close