Antena 3 CNN Actualitate Revoltă în partidul din poşeta lui Udrea. Ceartă pe seama sediului istoric al PNŢCD

Revoltă în partidul din poşeta lui Udrea. Ceartă pe seama sediului istoric al PNŢCD

Revoltă în partidul din poşeta lui Udrea. Ceartă pe seama sediului istoric al PNŢCD
de M.C.    |    06 Dec 2014   •   14:35

PNŢCD pe seama sediului istoric al partidului. Aurelian Pavelescu vrea să vândă sediul istoric din perioada interbelică, pentru a face rost de bani pentru partid. Vechea gardă din PNŢCD îl cheamă pe Aurelian Pavelescu în instanţă şi spune că va face tot posibilul pentru a opri tranzacţia pe care o consideră dubioasă.
 
Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, susţine că partidul are nevoie de bani, aşa că s-a gândit să vândă sediul în care PNŢCD funcţiona în perioada interbelică. Vechea gardă din partid se opune vehement.

Pavelescu susţine că cei care îi contestă decizia nu mai sunt demult membri de partid şi nu renunţă la decizia de a vinde.

Sediul din strada Clemenceau, situat în buricul Capitalei, are aproximativ 1.200 de mp construiţi şi peste 500 de mp de teren. Aici îşi avea sediul ziarul Dreptatea şi tineretul naţional-ţărănist. Iuliu Maniu şi Ion Mihalache se întâlneau cu liderii partidului într-o frumoasă sală de conferinţe. În anii de război, tot în acest loc se acordă sprijin celor persecutaţi de comunişti.

Membrii Clubului Naţional Ţărănist contestă în instanţă şi calitatea de preşedinte a lui Pavelescu.


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close