Antena 3 CNN Actualitate Revoltă la Râmnicu-Sărat: Zeci de oameni au atacat mascaţii şi un executor care venise să pună sechestru pe o casă

Revoltă la Râmnicu-Sărat: Zeci de oameni au atacat mascaţii şi un executor care venise să pună sechestru pe o casă

Revoltă la Râmnicu-Sărat: Zeci de oameni au atacat mascaţii şi un executor care venise să pună sechestru pe o casă
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Noi 2011   •   19:50

Au lovit executorul, au aruncat cu ouă în noul proprietar, s-au împins cu poliţiştii, iar mascaţii abia au reuşit să le facă faţă chiar dacă erau înarmaţi până-n dinţi. O executare silită s-a transformat într-un război de stradă la Râmnicu Sărat.

Veniţi să pună sechestru pe o casă, noul proprietar, acuzat de cămătărie, şi executorul judecătoresc au reuşit să intre în casă, dar au avut mari probleme când au vrut să iasă.

Tot cartierul a sărit în ajutorul familiei. Iar cu asemenea susţinere, oamenii nu s-au lăsat scoşi din casă cu una cu două. Nu l-au lăsat nici pe noul proprietar să iasă...

În urmă cu doi ani familia evacuată acum a avut nevoie de bani şi a girat împrumutul cu casa. Oamenii nu au mai dat banii înapoi, iar la proces au pierdut locuinţa.

Cum plângere la poliţie împotriva aşa-zisului cămătar nu a făcut nimeni niciodată, oamenii legii au fost nevoiţi să intervină şi să ducă la bun sfârşit evacuarea.

Noul proprietar al casei, fost fotbalist la Unirea Focşani, are o casă de amanet în Focşani iar gurile rele spun că nu ar fi la singurul proces de acest fel.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close