Antena 3 CNN Actualitate Revoltător! Femeie amendată din greşeală, umilită din nou de poliţişti

Revoltător! Femeie amendată din greşeală, umilită din nou de poliţişti

Revoltător! Femeie amendată din greşeală, umilită din nou de poliţişti
Sursa foto: Foto: thefreethoughtproject.com
25 Aug 2015   •   18:32

Poliţiştii din Gorj, care au amendat o femeie pentru că a făcut scandal, deşi nu a fost prezentă în zonă în timpul respectivului scandal, nu vor să recunoască greşeala făcută.

Spun că agentul care a scris amenda a întocmit-o potrivit datelor din teren, iar femeia trebuie să o plătească şi apoi să o conteste în instanţă dacă nu îi convine.

Ceea ce se va dovedi greu de făcut, pentru că aceasta nu are bani nici să plece cu autobuzul din satul în care locuieşte.

În loc să verifice agentul care a dat amenda femeii pentru că ar fi făcut scandal pe stradă în condiţiile în care aceasta nu era acolo, cei de la IPJ Gorj i-au dat acesteia două articole de lege prin care poate să-şi rezolve probleme.

Se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia. Plângerea se depune la judecătoria în a cărei circumscripţie a fost săvârşită contravenţia şi stabileşte în competenţa exclusivă a a acestei instanţe dreptul de control cu privire la aplicarea şi executarea sancţiunilor contravenţionale principale şi complementare.

Cu alte cuvinte, femeia trebuie să plătească un avocat şi să facă drumuri la instanţă ca să rezolve o eroare a unui agent de poliţie. Aceste acţiuni implică însă şi plata amenzii de 1.000 de lei, deşi a fost primită pe nedrept.

Şi primarul comunei s-a implicat în acest caz. Vrea să o ajute pe femeia care nu are de unde să achite o sumă atât de mare.

Poliţiştii nu au spus nimic despre agentul care a dat amenda fără să verifice datele pe care le-a primit în teren.

×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close