Antena 3 CNN Actualitate Revoluţie în Satul de Vacanţă din Mamaia | Patronii şi angajaţii au aruncat cu mâncare şi scaune

Revoluţie în Satul de Vacanţă din Mamaia | Patronii şi angajaţii au aruncat cu mâncare şi scaune

A fost scandal ca la ușa cortului aseară pe litoral! În satul de vacanță din Mamaia s-au aruncat vorbe grele, jigniri, înjurături, dar şi carne în timpul unui control al comisarilor de la Protecția Consumatorului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Aug 2023   •   08:57

Patronii chioşcurilor care vindeau mâncare încălcau și cele mai elementare norme de igienă. Ei și-au vărsat nervii pe comisari.

Din opt tarabe verificate niciuna nu a fost găsită în regulă. Sosurile, care în mod normal ar fi trebuit ţinute la o temperatură cuprinsă între 0 şi 4 grade Celsius, erau ţinute în soare, pe tarabe, la o temperatură de 26 de grade Celsius.

Spiritele s-au calmat după ce comisarii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și jandarmi.

"În Satul de Vacanţă a ieşit, în această seară, o întreagă revoluţie. Suntem deja la a patra acţiune de control din această vară. De cele mai multe ori, carnea, şi mai ales cea de porc, păstrată în condiţii improprii reprezintă o bombă toxică", a declarat Horia Constantinescu, preşedintele ANPC.

Comisarii de la Protecţia Conusmatorilor promit că vor continua controalele pentru ca turiştii să nu schimbe camerele de hotel cu salonele de spital.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close