Antena 3 CNN Actualitate Când putem face rezervări pentru vacanță? Specialist turism: Încă nu este momentul

Când putem face rezervări pentru vacanță? Specialist turism: Încă nu este momentul

Încă nu este momentul să vă faceți rezervări pentru vacanță, o spun experții din turism. Abia după data de 15 mai puteți începe să tatonați terenul, iar după 1 iunie să faceți pasul. Nu vă îngrijorați în privința prețurilor, pentru că sunt toate șansele să apară tot felul de oferte ”last minute”.

Când putem face rezervări pentru vacanță? Specialist turism: Încă nu este momentul
Sursa foto: Pixabay.com
11 Mai 2020   •   08:50

”Anul acesta vom călători total diferit, dar cred că și anul viitor. Și cred că turismul își va reveni la ce era acum două, trei luni, în minimum 2 ani de zile. Anul acesta vom călători mai mult în România. Vom alege pensiuni mai micuțe, cu două, trei, patru, cinci camere, agro-pensiuni sau apartamente în regim hotelier, sau vile sau cabane de închiriat și probabil ne vom gândi de două ori dacă să mergem la un hotel de tip all-inclusive, să ne înghesuim cu 1.000 de oameni la micul dejun”, a declarat Razvan Pascu, consultant în turism.

”Până pe 15 mai nu are niciun rost să ne facem niciun plan de călătorie, oricât de mult ne-am dori, între 15 mai și 1 iunie aș zice să tatonăm și să îi lăsăm pe alții mai aventuroși să meargă și să vedem de la ei cum a fost și care au fost condițiile, după  1 iunie putem începe să ne facem planuri de călătorie  și rezervări”, a adăugat consultantul. 

×
Subiecte în articol: vacanţă rezervare
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close