Antena 3 CNN Actualitate Rezultatul necropsiei în cazul lui Mile Povan, cântăreţul de muzică populară mort la 31 de ani

Rezultatul necropsiei în cazul lui Mile Povan, cântăreţul de muzică populară mort la 31 de ani

Rezultatul necropsiei în cazul cântăreţului de muzică populară Mile Povan, mort la 31 de ani, a fost făcut public de medicii legişti.

de Georgiana Adam    |    29 Feb 2024   •   14:33

Lui Mile Povan I-a fost rău, însă nu a vrut să rămână internat, chiar dacă medicii au insistat să-i facă analize amănunţite. Apropiaţii spun că artistul Mile Povan ar fi luat suplimente pentru slăbit fără vreo recomandare medicală.

În galeria foto de mai jos puteţi găsi mai multe imagini cu Mile Povan

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Medicii legişti spun că Mile Povan a făcut infarct, după ce ar fi luat pastile de slăbit. 

Nu a vrut să rămână internat, chiar dacă medicii au insistat să-i facă analize amănunțite, iar apropiații spun că artistul ar fi luat suplimente pentru slăbit fără vreo recomandare medicală. 

"Tot ce se poate. Am văzut de-a lungul carierei mele destul de multe intoxicații și destul de multe insuficiențe hepatice, din cauza suplimentelor luate nu neapărat după ureche, ci la recomandarea unor persoane care sunt, de asemenea, foarte agresive în a le marketa. 

De obicei ni se spune că medicamentele pe care ni le recomandă medicii sunt rele, că vrea să ne facă rău industria pharma, cu gândul că suplimentele nu au reacții adverse.

Dar, iată, că pot provoca chiar și moartea, mai ales pentru că nu le verifică nimeni. 

Noi, la medicamente, avem Agenția Națională a Medicamentelor, care nu lansează pe piață fără studii aprofundate și fără a verifica reacțiile adverse și potențialul dăunător în cele mai mici amănunte, pe când piața suplimentelor nu este verificată de nimeni, de nicio autoritate și acesta este motivul pentru care se pot întâmpla tragedii", a explicat dr. Laura Ene, medic nutriţionist, joi, la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close