Antena 3 CNN Actualitate Rezultatele autopsiei lui Adrian Kreiner, omul de afaceri omorât de hoți în locuința sa din Sibiu

Rezultatele autopsiei lui Adrian Kreiner, omul de afaceri omorât de hoți în locuința sa din Sibiu

Medicii legişti au stabilit cauza morţii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu atacat în propria casă de indivizi până acum neidentificați.

Rezultatele autopsiei lui Adrian Kreiner, omul de afaceri omorât de hoți în locuința sa din Sibiu
Sursa foto: Facebook | Adrian Kreiner
de Georgiana Adam    |    09 Noi 2023   •   10:24

Anchetatorii, care au primit întăriri de la București, au revenit și ei la fața locului și au extins aria cercetărilor.

Fără un suspect prins, deși au trecut trei zile de când trei indivizi mascați au intrat în casă peste Adrian Kreiner, polițiștii din Sibiu s-au întors miercuri la locul jafului ca să caute noi probe. 

O atenție deosebită au acordat-o unei case nelocuite, aflate chiar vis-a-vis. Se pare că, înainte de atac, agresorii ar fi stat aici ascunși mai multe zile, timp în care au studiat comportamentul și obiceiurile familiei omului de afaceri.

Fără să vrea să fie filmat, cel care coordonează ancheta a declarat că, cel mai probabil, suspecții au pătruns în locuința omului de afaceri prin garaj, după ce au traversat strada pe jos din casa nelocuită de vis-a-vis.

La acestă concluzie s-a ajuns după analiza imaginilor filmate de camerele de supraveghere stradală.

Medicii legiști au stabilit cauza morții lui Adrian Kreiner

Omul de afaceri Adrian Kreiner dormea când agresorii au intrat peste el în locuință și, pentru ca acesta să nu facă zgomot, indivizii i-au acoperit fața cu o pernă. Apoi, i-au legat mâinile. Omul de afaceri s-a zbătut, dar agresorii nu l-au slăbit.

La autopsia de miercuri, medicii legiști au constat că, fără aer, Kreiner a intrat în stop cardiac. Resuscitat de un echipaj de la ambulanță, omul de afaceri a fost ținut apoi în viată de aparate. Marți seară, s-a stins.

Pe certificatul de deces al omului de afaceri, legiștii au scris că asfixia a fost cauza morții.

În timp ce procurorul care se ocupă de caz crede cel mai mult în ipoteza unui jaf tragic, în familia lui Kreiner planează suspiciunea unui atac la comandă.

Ca urmarea a decesului omului de afaceri, cercetările în acest caz se fac acum pentru omor calificat.

Deocamdată, suspecții sunt liberi și timpul se scurge în favoarea lor, potrivit stirileprotv.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Kreiner Sibiu autopsie asfixie
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close