Antena 3 CNN Actualitate Rezultatul necropsiei în cazul Sabinei, femeia incendiată pe un câmp din Giurgiu. Victima a fost bătută cu bestialitate

Rezultatul necropsiei în cazul Sabinei, femeia incendiată pe un câmp din Giurgiu. Victima a fost bătută cu bestialitate

Detalii noi, cutremurătoare ies la iveală din ancheta crimei oribile de la Giurgiu. Din rezultatele necropsiei s-a stabilit că femeia a fost ucisă cu bestialitate, prin mai multe loviri la nivelul întregului corp. Procurorii au stabilit că victima practica prostituţia, însă nu există niciun indiciu de trafic de persoane şi nici martori care să facă declaraţii în acest sens. Sunt indicii că femeia ucisă era ţinută cu forţa de acestia şi obligată să se prostitueze.

Rezultatul necropsiei în cazul Sabinei, femeia incendiată pe un câmp din Giurgiu. Victima a fost bătută cu bestialitate
de Georgiana Adam    |    19 Noi 2020   •   18:30

Rezultatul necropsiei arată că Sabina Mircea a fost bătută fără milă de cei trei suspecţi.

''Între membrii și victima, de-a lungul timpului, au intervenit neînţelegeri care s-au amplificat în data de 30.10 și au condus la lovirea victimei în diferite zone ale corpulu, cu pumnii, picoarele și cu un obiect tăietor, atât de către Constantin Samira, cât și de Constantin Elena și Dinu Giani. Constatând decesul victimei, cei trei au hotărât să introducă corpul într-un gemantan, pe care ulterior l-au transportat cu autoturismul în cauză la locul incendierii. Până la acest moment, la dosarul cauzei nu a fot depus buletinul de analiză toxicologica, însă acesta va fi analizat de către medicul legist de caz și va fi raportat la celelalte aspecte care au rezultat în urma necropsiei. La acest moment, nu există nicio dovadă certă a faptului că victima ar fi ingerat voluntar o substanță toxică'', a spus un reprezentant  al Serviciului de Medicină Legală.

Roxana Ciucă a vorbit despre declaraţiile făcute de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Andreea Albu.

''Şapte minute a durat din momentul în care autoturismul celor două surori a parcat, a tras pe partea dreapta şi cei trei au coborât din maşină şi au aruncat geamantanul, iar mai apo au pus foc şi şi-au văzut de drum. Au plecat spre Bucureşti, spre Mihăileşti. S-au dus acasă şi s-au comportat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat (...) Toate cele trei persoane au fost arestate preventiv, au şi făcut contestaţie. Se va stabili săptămâna viitoare pentru contestaţe şi sunt şanse foarte slabe ca aceştia să mai scape din spatele gratiilor curând. Riscă chiar detenţie pe viaţă, pentru că infracţiunile de care sunt acuzaţi sunt unele extrem de grave, în speţă, omor calificat şi profanare de cadavre. La audieri, suspecţii au recunosct parţial faptele, după zece ore de declaraţii şi au spus în felul următor. Am început să o lovim pe Sabina cu două zile înainte de incendiere şi asta pentru că o surprinsesem în momentul în care încerca să întreţină relaţii sexuale cu unul dintre copiii noştri minori'', a transmis Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

Sabna, tânăra de 32 de ani a fost găsită incendiată pe câmp din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Oribila crimă s-a petrecut într-o locuinţă din cartierul Ferentari din Bucureşti, iar mai apoi, criminalii au dus-o pe Sabina pe câmp, la Ghimpaţi, şi i-au dat foc.

Cei trei suspecţi în cazul femeii incendiate din Giurgiu îşi vor petrece următoarele 30 de zile după gratii, în arest preventiv, însă au contestat această decizie.

Aceştia au recunoscut parţial faptele de care sunt acuzaţi, însă le-au servit anchetatorilor tot felul de miniciuni. Cei trei tineri spun că au incendiat victima şi au dus-o pe câmp, însă nu şi că au omorât-o.

Citiți și: Informații noi despre cazul femeii incendiate! Ce minciuni le-au ''servit'' anchetatorilor cei trei suspecţi
 

×
Subiecte în articol: rezultat necropsiei sabina crimă Giurgiu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close