Antena 3 CNN Actualitate Rezultatul acestei statistici te va surprinde. NU sectorul 5 este cel mai periculos din Bucureşti

Rezultatul acestei statistici te va surprinde. NU sectorul 5 este cel mai periculos din Bucureşti

Rezultatul acestei statistici te va surprinde. NU sectorul 5 este cel mai periculos din Bucureşti
Sursa foto: Foto: stiri.com.ro
11 Apr 2012   •   09:28
O statistică solicitată de ziarulring.ro scoate la iveală o realitate surprinzătoare. Nu sectorul 5 al Capitalei este fruntaş la ilegalităţi, aşa cum se credea până acum, ci sectorul 3.

Peste 2.500 de infracţiuni şi violuri au avut loc în sectorul 3, în primele două luni ale anului 2012. Cifrele mai arată că sectorul 5, condus de Vanghelie, ar fi cel mai sigur.


Datele furnizate de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti arată că, în primele două luni ale anului 2012, în zona administrată de Liviu Negoiţă s-au înregistrat 2.547 de infracţiuni.

Pe primul loc în clasamentul celor „mai sigure” sectoare se află sectorul 5, cu 1.814 de infracţiuni.

Poziţiile se păstrează şi în cazul violurilor comise anul acesta. În sectorul 3 s-au petrecut cinci violuri, iar în zona cartierelor Ferentari şi Rahova s-a înregistrat unul singur.

Statistica realizată pe anul trecut arată că în sectoarele 1 şi 3 au avut loc 15.000 de fapte penale, în timp ce zona condusă de Marian Vanghelie nu a depăşit 12.000.

 


 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close