Antena 3 CNN Actualitate Rică Răducanu, internat la spital cu Covid-19

Rică Răducanu, internat la spital cu Covid-19

Rică Răducanu, fostul mare portar al Rapidului și al echipei naționale a fost internat în spital, alături de soția lui, ambii fiind infectaţi cu virusul SARS-Cov-2.

Rică Răducanu, internat la spital cu Covid-19
de Claudia Popovici    |    13 Ian 2021   •   16:29

 Anunţul a fost făcut de Clubul Rapid pe pagina oficială de Facebook.

“Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având Covid-19. Însănătoșire grabnică”, a precizat clubul Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Rică Răducanu a suferit în 2019 o operaţie de prostată

Rică Răducanu a fost operat în luna iunie 2019, la Spitalul Colentina din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu adenom de prostată.

Domnul Rică Răducanu a fost operat de șeful Secției de Urologie, Victor Cauni. În prezent, starea dânsului este una favorabilă. A primit tratament corespunzător, va fi externat luni sau marți. Este și a fost pe cele mai bune mâini. Diagnosticul este unul complicat, dar dacă se intervine la timp, totul merge în direcția corectă. Primește tratament cu antibiotic”, a declarat, atunci purtătorul de cuvânt al Spitalului Colentina.

Rică Răducanu în vârstă de 74 de ani a jucat în aproape toată cariera la Rapid. Fostul portar a mai trecut pe la Sportul Studențesc, Steaua, FCM Reșița și FC Baia Mare.

 

×
Subiecte în articol: Rică Răducanu COVID-19
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close