Antena 3 CNN Actualitate Rică Răducanu, dat afară de Nicușor Dan: ”Cineva a încercat să angajeze o rudă!”

Rică Răducanu, dat afară de Nicușor Dan: ”Cineva a încercat să angajeze o rudă!”

Rică Răducanu a fost dat afară, fără explicații, de primarul Capitalei, Nicușor Dan, de la Clubul Sportiv patronat de Primăria Capitalei. Acesta spune că edilul Capitalei nici măcar nu știa de ce l-a dat afară.

Rică Răducanu, dat afară de Nicușor Dan: ”Cineva a încercat să angajeze o rudă!”
Sursa foto: agerpres
de Mădălina Ignat    |    24 Iun 2022   •   14:51

În scandalul dintre Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei și fosta șefă de la CSM București intervine și Rică Răducanu care spune că, în urmă cu câteva luni, a fost dat afară de la clubul Municipal București fără să i se ofere o explicație pentru acest gest. 

”Cel mai probabil cineva a avut nevoie să își angajeze o rudă, un amic sau mai știu eu pe cine”, susține Rică Răducanu. 

Acesta spune că a încercat să discute cu Gabriela Szabo, însă nici aceasta nu i-a oferit o explicație concretă pentru motivul concedierii lui. Ba mai mult decât atât, fosta sportivă i-ar fi sugerat să meargă la Rapid, acolo unde a cunoscut gloria și să încerce să obțină un loc de muncă. 

Rică Răducanu spune că a mers chiar și la actualul primar al capitalei, Nicușor Dan, unde a încercat să înțeleagă motivul pentru care a fost dat afară de la acest club sportiv. Acolo însă edilul ar fi bâjbâit câteva explicații însă senzația pe care i-a lăsat-o în momentul în care a plecat din birou a fost aceea că nu știa cu exactitate motivul pentru care l-a concediat.  

×
Subiecte în articol: Rică Răducanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close