RO-ALERT. Începe testarea sistemului de avertizare a populației

de S.T.    |    20 Sep 2018   •   15:05
RO-ALERT. Începe testarea sistemului de avertizare a populației Foto: pexels.com

Avertizare RO-ALERT. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov anunţă că de vineri va începe testarea sistemului de avertizare a populaţiei în situaţii de urgenţă RO-ALERT, în Capitală şi în judeţul Ilfov.

Avertizare RO-ALERT. Vineri, în intervalul orar 10:00-12:00, se vor transmite mesaje „test” utilizatorilor de telefoane mobile aflaţi în sectoarele 1 şi 3 ale Capitalei, dar şi în oraşele Otopeni şi  Măgurele din judeţul Ilfov.

Avertizare RO-ALERT. Totodată, în intervalul 17:00-19:00, se vor transmite mesaje „test” utilizatorilor de telefoane mobile aflaţi în oraşul Buftea, judeţul Ilfov.

Avertizare RO-ALERT. În 24 septembrie, în intervalele orare 10:00-12:00 şi 17:00-19:00, se vor transmite  mesaje „test” utilizatorilor de telefoane mobile aflaţi pe întreg teritoriul Capitalei şi al judeţului Ilfov. 

Avertizare RO-ALERT. Pentru a putea beneficia de sistemul RO-ALERT sunt mai multe setări ale aparatului, setări care pot fi găsite, în funcţie de telefonul mobil, accesând secţiunea „Configurare” din platforma www.ro-alert.ro. 

x close