Antena 3 CNN Actualitate Robert Negoiță, decizie-bombă. Anunțul important al edilului Sectorului 3

Robert Negoiță, decizie-bombă. Anunțul important al edilului Sectorului 3

Robert Negoiță a declarat, miercuri, că a avut discuții cu "aproximativ toată lumea" privind viitoarea sa candidatură la alegerile locale. Edilul a subliniat că problema traficului va fi principala sa preocupare în următorul mandat pe care îl va avea la Primăria Sectorului 3.

Robert Negoiță, decizie-bombă. Anunțul important al edilului Sectorului 3
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    15 Iul 2020   •   20:40

Robert Negoiță a exclus o eventuală candidatură la Primăria Capitalei.

„Mâine, la prânz, o să facem un anunț important”, a spus Robert Negoiță, întrebat din partea cărui partid va candida la alegerile locale la Primăria Sectorului 3.

„Mâine vom lămuri chestiunea asta”, a adăugat Negoiță, întrebat și în legătură cu apartenența sa la PSD. Întrebat cum decurg discuțiile cu Victor Ponta, Robert Negoiță a afirmat că „am avut discuții aproximativ cu toată lumea”. Întrebat dacă și cu PNL, el a dat același răspuns: „V-am asigurat că am avut discuții aproximativ cu toată lumea”.

„Nu ar fi în regulă să anunț ceva ce nu este deja stabilit, am discutat și voi discuta cu toți cei pe care îi consider frecventabili”, a completat Robert Negoiță.

Robert Negoiță, despre sondajele care îi dau șanse mai mari dacă ar candida din partea PSD: Nu sondajele ar trebui să ne facă viața!

Cât despre sondajele care îi dădeau șanse mai mari dacă ar candida din partea PSD, Robert Negoiță a spus că „nu sondajele ar trebui să ne facă viața”. „Trebuie să avem principii și idealuri pentru care luptăm, cetățenii în mod direct ar trebui să ne analizeze activitatea și să decidă în consecință”, a completat el.

 

×
Subiecte în articol: Robert Negoita
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close