Robert Negoiţă propune cooptarea PNL şi PMP în noul Guvern: Va fi garanţia unui act guvernamental echilibrat

de A.M.P    |    04 Dec 2014   •   20:27

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă propune colegilor săi social-democraţi formarea unui Guvern din care să facă parte atât PNL, cât şi PMP, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook.

"Dacă tot discutăm despre o remaniere de Guvern, în urma căreia se pare că vom avea în noul cabinet toate partidele (PSD, UNPR, PC, PLR, PPDD şi UDMR - care este la ora aceasta la guvernare), de ce să nu cooptăm în noul cabinet PNL şi PMP? Vom avea, astfel, un Guvern de Uniune Naţionala şi, implicit, garanţia unui act guvernamental echilibrat, cu largă susţinere în Parlament", a scris pe Facebook, joi seară, primarul Sectorului 3.

"Un astfel de guvern, într-o coabitare cu ceea ce eu sper sa fie un Altfel de Preşedinte – Klaus Johannis, poate reprezenta o reactie inspirata a clasei politice în urma votului din noiembrie. In plus, aceasta mutare va fi şi pe placul noului preşedinte ales, care astăzi declara că este nevoie de un Guvern care să aibă în vedere şi măsuri de dreapta…", a mai scris Robert Negoiţă.x close