Antena 3 CNN Actualitate Roberta Anastase, audiată de procurorii DNA

Roberta Anastase, audiată de procurorii DNA

Roberta Anastase, audiată de procurorii DNA
18 Ian 2018   •   11:08

UPDATE: La ieșirea din sediul DNA, Roberta Anăstase a făcut o serie de declarații, fără a dezvălui prea multe, însă, despre motivul vizitei sale.

"Am fost chemată în calitate de martor. Nu vă pot da niciun detaliu fiind anchetă în curs. Nu știu și nu am voie să vă spun pentru că e o anchetă în curs", a afirmat Roberta Anastase

"Am fost rugați să nu dăm declarații presei. Nu putem spune despre ce e dosarul și nici de ce a fost audiată", a intervenit și avocatul său, Bogdan Ionescu. 

 

Roberta Anastase a făcut o vizită neașteptată la Direcția Națională Anticorupție. Fosta președintă a Camerei Deputaților din timpul lui Boc și Traian Băsescu a ajuns la DNA. Nu sunt dosare pe numele ei, cel puțin procurorii nu au comunicat nimic despre acest aspect. Anastase este deputat PNL.

A fost unul dintre persoanele de încredere ale lui Traian Băsescu la acel moment.

Roberta Anastase nu a făcut nicio declarație atunci când a fost surprinsă, în compania avocatului său, la sediul DNA.

Aceasta nu a mai fost chemată până acum la audieri la DNA. În momentul de față nu mai e înscrisă în niciun partid politic.

Momentan nu se știe de ce s-a dus la audieri, însă în ultima perioadă au apărut în presă informații potrivit cărora Gabriel Sandu a declarat că o parte din banii despre care se discută în dosarul Microsoft ar fi ajuns și la Roberta Anastase. 

×
Subiecte în articol: Roberta Anastase procurorii
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close