Antena 3 CNN Actualitate Ababei către un coleg: V-am rugat şi eu ceva cu prietenul ăla al meu, mă fac dracu' de panaramă (referat)

Ababei către un coleg: V-am rugat şi eu ceva cu prietenul ăla al meu, mă fac dracu' de panaramă (referat)

Ababei către un coleg: V-am rugat şi eu ceva cu prietenul ăla al meu, mă fac dracu' de panaramă (referat)
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    15 Oct 2015   •   21:38

Comisarul șef Roberto Ababei a intervenit pe lângă mai mulți polițiști, inclusiv ofițeri cu funcții de conducere, pentru a influența o anchetă care îi viza pe doi oameni de afaceri apropiați lui, potrivit referatului prin care procurorii DNA cer joi arestarea preventivă a fostului director general adjunct al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

Procurorii menționează o discuție interceptată pe 23 iulie, în care Ababei îi solicită unui alt director general adjunct din cadrul DGPMB sprijin pentru recuperarea unor documente ridicate de anchetatori de la restaurantul deținut de apropiații săi: "v-am rugat și eu ceva... cu prietenul ăla al meu... ți-am zis că avea nevoie și ăsta de programările alea... mă fac dracu' de panaramă".

Ababei i-a reproșat aceluiași coleg, prin intermediul unor mesaje SMS transmise pe 6 august, faptul că nu l-a sprijinit în demersurile sale.

"Comisarul șef de poliție Ababei Roberto-Ștefan a avut un schimb de mesaje text, tip SMS, cu (....) , referitor la momentul la care cel de-al doilea avea să revină la birou. Întrucât directorul general adjunct (....) întârzia, tot prin intermediul unor mesaje text, de tip SMS, Ababei Roberto-Ștefan și-a exprimat față de acesta nemulțumirea cu privire la modul în care au procedat lucrătorii de poliție cu (....): M-ai spart... cu chestia aia... L-a făcut... muci... M-am făcut de panaramă (...) Cu ce te rugasem (...) Parcă... în dușmănie... Incredibil...", se arată în referat, potrivit agerpres.ro.

Fostul adjunct al şefului Poliţiei Capitalei, Roberto Ababei, a fost arestat pentru 30 de zile de Tribunalul Bucureşti, în dosarul în care este acuzat că a luat 10.000 de euro la administratorii unei firme care fusese controlată, promiţând că va interveni la poliţişti de la Economic.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close