Antena 3 CNN Actualitate Român acuzat de jafuri de un milion de euro în Franța, prins la Bacău | A furat 50 de catalizatoare într-o singură noapte

Român acuzat de jafuri de un milion de euro în Franța, prins la Bacău | A furat 50 de catalizatoare într-o singură noapte

Un român care a comis jafuri în valoare de un milion de euro în Franța, a fost reținut de polițiștii din Bacău. Acesta avea emis pe numele său un mandat european de arestare și este acuzat că a furat peste 500 de catalizatoare.

Român acuzat de jafuri de un milion de euro în Franța, prins la Bacău | A furat 50 de catalizatoare într-o singură noapte
Sursa foto: Hepta | Petrisor Iordan
de Ştefan Petrică    |    17 Ian 2023   •   10:54

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din Bacău l-au găsit pe bărbatul suspect chiar la domiciliul acestuia.

Aceștia au făcut percheziții, iar în urma lor au descoperit mai multe obiecte cu care bărbatul activa în furturile sale.

Pe numele acestuia a fost emis și un mandat european de arestare, asta după ce poliția din Franța a arătat faptul că, într-o singură noapte acesta a reușit să fure 50 de catalizatoare dintr-o firmă specializată.

În realitate însă, furturile sunt mult mai multe și, mai exact, de peste 100 de infracțiuni în care acesta a furat 500 de catalizatoare, iar prejudiciul se ridică la peste un milion de euro.

Bărbatul a fost reținut, urmând ca astăzi să fie dus în fața magistraților pentru confirmarea mandatului european de arestare.

×
Subiecte în articol: roman arestat furt bani Bacău
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close