Antena 3 CNN Actualitate Românul care a bătut cu bestialitate trei femei în Marea Britanie a fost prins

Românul care a bătut cu bestialitate trei femei în Marea Britanie a fost prins

Săndel Hornea, un român din Brăila, în vârstă de 36 de ani, este principalul suspect în cazul unui atac violent pe care l-ar fi comis în Marea Britanie. Individul a fost surprins de camerele de supraveghere de la o locuinţă în timp ce a bătut cu bestialitate trei femei, mama, fiica şi sora unui chinez stabilit în Londra.

Românul care a bătut cu bestialitate trei femei în Marea Britanie a fost prins
de Georgiana Adam    |    15 Feb 2021   •   16:55

Incidentul tulburător a avut loc la începutul lunii septembrie 2019, în comitatul Bedfordshire, Marea Britanie. Deghizat în curier, românul a intrat într-o casă acolo unde se aflau trei femei, mama, fiică şi soră unu cetăţean chinez stabilit în Regat. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care individul le-a bătut pe femei fără milă după care le-a jefuit.

Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emoţional!

După atac, agresorul de 36 de ani a fugit în România, unde a stat ascuns până acum câteva zile când poliţiştii l-au arestat în Galaţi.

Românul riscă închisoarea pe viaţă în Marea Britanie

Gabi Vlad, corespondent Antena 3, ne oferă mai multe detalii: 

"La sfârşitul săptămânii trecute poliţia brăileană a reuşit să-l prindă. Era cunoscut pentru cinci inracţiuni. Avea în exploatare copii, fete printre care şi o minoră. Au trecut aproape 2 ani, nu s-a mai ştiut nimic de el, dar probabil a fost pusă sub urmările locuinţa lui din localitatea Cireşu în apropiere de Făurei, unde a fost organizată şi pânda care a avut şi succes.

La fârşitul acestei săptâmâni el a fost prezentat Curţii de Apel din Galaţii care l-a trmimis în arest preventiv pentru 30 de zile, pentru a se pune la punct toată documenaţia necesară pentru transferul lui în Marea Britanie pentru a fi judecat. Cu toate că în România a fost eliberat cu recursul compensatoriu în 2018, acum în Marea Britanie poate risca şi închisoarea pe viaţă".

 

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close