Antena 3 CNN Actualitate Român, arestat după ce a spus că şi-a ucis iubita în Spania şi i-a aruncat cadavrul la gunoi (VIDEO)

Român, arestat după ce a spus că şi-a ucis iubita în Spania şi i-a aruncat cadavrul la gunoi (VIDEO)

Român, arestat după ce a spus că şi-a ucis iubita în Spania şi i-a aruncat cadavrul la gunoi (VIDEO)
26 Noi 2009   •   14:43

A omorât-o şi a aruncat cadavrul la gunoi. Asta susţine un tânăr buzoian care a fost arestat în România după ce a recunoscut că şi-a asasinat iubita cu sânge rece în apropiere de Barcelona. Autorităţile spaniole caută resturile fetei în mai mult de 800 de tone de gunoi, iar orice operaţiune de ardere a deşeurilor a fost interzisă.

Familia tinerei românce de 20 de ani a anunţat dispariţia fetei în urmă cu o săptămână. Singurul indiciu pe care îl au anchetatorii spanioli este declaraţia agresorului, care după ce a comis crima, s-a întors în România unde şi-a recunoscut fapta.

Tânărul, care a declarat că şi-a înjunghiat iubita în apartamentul unde locuia împreună cu nişte prieteni, a fost arestat de autorităţile române dintr-un alt motiv.

Un judector spaniol a decis ca deşeurile din mica localitate de lângă Barcelona, Pineda del Mar, să nu fie arse. Este vorba de peste 800 de tone de gunoi care sunt generate la fiecare două zile de locuitorii din Pineda şi din împrejurimi.

Poliţia spaniolă a distribuit sute de poze în speranţa că cineva poate da mai multe detalii despre tănăra, care, în acest moment, este considerată dispărută.



Antena 3



×
Subiecte în articol: ucisa cadavru gunoi
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close