Antena 3 CNN Actualitate Un român a băgat spaima în pasagerii unui avion pe ruta Londra - Iaşi, însă a regretat la aterizare

Un român a băgat spaima în pasagerii unui avion pe ruta Londra - Iaşi, însă a regretat la aterizare

Un român a băgat spaima în pasagerii unui avion pe ruta Londra (Luton) - Iaşi, însă a regretat atunci când avionul a aterizat şi a trebuit să dea explicaţii.

de Georgiana Adam    |    05 Aug 2023   •   14:27

A fost scandal la bordul unui avion care a aterizat pe aeroportul din Iaşi. Poliţiştii de frontieră au fost chemaţi să intervină de urgenţă, după ce un pasager care ar fi consumat băuturi alcoolice a început să-i înjure şi să-i jignească pe ceilalţi călători.

Avionul decolase de pe Aeroportul Luton din Anglia atunci când românul, care se întorcea acasă, cel mai probabil pentru vacanţa de vară, a comandat băuturi alcoolice.

Citeşte şi: Un român a fost prins fără bilet în avion. Zborul spre București a fost anulat

După câteva pahare, bărbatul şi-a adus aminte de necazuri şi a început să facă scandal.

Ceilalţi pasageri, unii dintre ei care călătorea alături de copii, au încercat să îl liniştească pe român, însă acesta şi-a ieşit şi mai tare din fire şi a început să îi înjure şi să îi ameninţe pe cei care voiau să îl calmeze.

Pasagerii au anunţat însoţitoarele de zbor, iar acestea au raportat piloţilor care, la rândul lor, au anunţat autorităţile de pe Aeroportul Internaţional Iaşi.

Astfel, la aterizare, la bordul avionului a urcat un echipaj al Poliţiei de Frontieră, iar românul supărat a fost escortat şi audiat, iar la final a fost amendat cu 4.000 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, astfel că, cel mai probabil, a regretat ce a făcut în avion, iar dacă nu s-a întâmplat pe loc, sigur se va întâmpla în momentul în care va fi nevoit să achite amenda.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close