Antena 3 CNN Actualitate Român blocat în Odesa, mărturii incredibile: "Este plin de baricade și sârmă ghimpată"

Român blocat în Odesa, mărturii incredibile: "Este plin de baricade și sârmă ghimpată"

Mărturie incredibilă a unui român blocat în Odesa. Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, acesta descrie imaginile de coșmar pe care le-a văzut în al treilea cel mai mare oraș din Ucraina.

Român blocat în Odesa, mărturii incredibile: "Este plin de baricade și sârmă ghimpată"
de Gabriel Dano    |    04 Mar 2022   •   17:20

"Dragi români, bună ziua. Mă deplasez prin Odesa, care este plină de baricade și sârmă ghimpată, ca în vremurile de demult. Nu filmez infrastructura, deoarece spionajul rus pândește orice video și orice fotografie publicate de aici pentru a-și corecta comportamentul (...)

Dimineață a mai fost o alarmă aeriană, acum nu este alarmă aeriană. În jurul coastei Odesei sunt o mulțime de vase militare ale Federației Ruse care încearcă deja a treia oară să facă o debarcare de comando. Am avut probleme cu telefonia mobilă deoarece rușii tot încearcă să o pună la pâmânt, dar se repară repede", a povestit Grig Cosma, român aflat în Odesa.

Grădina zoologică din Odesa adăposteşte animalele de companie ale ucrainenilor pe toată durata războiului

Grădina zoologică din Odesa adăposteşte animalele de companie ale ucrainenilor pe toate durată războiului din Ucraina, a transmis Igor Bilyakov, directorul grădinii zoologice pe pagina sa de Facebook.

Deja grădina zoologică din Odesa este casă pentru 70 de animale de companie, pe care stăpânii le-au adus pentru a fi în siguranţă.

"Iepuri, chinchille, sobolani, veveriţe degu, papagali, broaste testoase, cameleoni şi un sarpe se află deja în grija grădinii zoologice din Odesa. Vom avea grija de toate. Continuam să acceptam animale", a spus directorul grădinii zoologice Igor Bilyakov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Odesa
Parteneri
El este Ilie, preotul care s-a stins fulgerător în Săptămâna Luminată
x close