Antena 3 CNN Actualitate Un român cheltuiește 10.000 de lire lunar pe mâncare | Burgerul învelit în foiță de aur de 24K îi este livrat cu un Mercedes

Un român cheltuiește 10.000 de lire lunar pe mâncare | Burgerul învelit în foiță de aur de 24K îi este livrat cu un Mercedes

Un român stabilit în Marea Britanie a declarat că cheltuiește 10.000 de lire lunar pentru a mânca. Influencerul a recunoscut că nu îi place să aibă miros de mâncare în casă, așa că își comandă mâncarea printr-o aplicație de lux.

Un român cheltuiește 10.000 de lire lunar pe mâncare | Burgerul învelit în foiță de aur de 24K îi este livrat cu un Mercedes
Sursa foto: Instagram | Cosmin Cernica
de Ioana Mircea    |    20 Aug 2022   •   12:46

Cosmin Cernica este românul care plătește 10.000 de lire lunar pe mâncare. Are 29 de ani și este influencer stabilit în Marea Britanie.

El a ajuns cunoscut în presa internațională pentru că a mărturisit că scoate din buzunar această sumă enormă lunar pentru mâncare, deoarece nu suportă mirosul de mâncare gătită în casă.

Cosmin locuiește în Londra, dar și în Dubai, și adoră să ia masa zilnic la cele mai selecte restaurante.

Cosmin distribuie celor 100.000 de urmăritori ai săi fotografii cu mesele sale elegante ce conțin în mod obișnuit caviar și mic-dejunuri cu trufe și șampanie.

„Nu-mi place să gătesc și de fapt nu-mi place mirosul alimentelor gătite în casa mea, așa că singurele opțiuni rămase sunt fie să comand, fie să ies – ceea ce fac de cinci-șase ori pe săptămână când sunt la Londra și în fiecare zi când sunt în Dubai.

A ieși la restaurante pentru mine nu este doar despre mâncare, ci mai mult despre experiență – sunt foarte special privind locurile în care merg.

Pentru că nu gătesc deloc, întotdeauna îmi fac livrarea de mâncare sau merg la restaurante. Îmi comand mâncarea dintr-o aplicație de livrare de lux, care oferă mâncare gourmet de la cele mai bune restaurante din Londra.

Îmi place un mic dejun cu trufe, iar dacă este weekend acesta va fi întotdeauna asortat cu șampanie.

Chiar dacă tot timpul comand, încerc să mănânc rezonabil de sănătos, așa că nu aș comanda niciodată ceva de la McDonald’s, să zicem, dar când îmi place un „deliciu de fast-food”, aș comanda un burger Wagyu cu caviar Oscietra și învelit în foiță de aur de 24K de la bucătarul meu preferat din Chelsea, domnul Z, care își livrează întotdeauna mâncarea cu un Mercedes.

Sunt foarte scumpe, mai ales trufa albă ori dacă nu este sezonul lor în Italia și trebuie să fie transportate cu avionul de departe, a povestit Cosmin, potrivit The Sun.

×
Subiecte în articol: influencer Marea Britanie Dubai
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close