Antena 3 CNN Actualitate Un român şi-a cumpărat din SUA un Lamborghini Urus cu 80.000€, dar a rămas fără el în Portul Constanţa

Un român şi-a cumpărat din SUA un Lamborghini Urus cu 80.000€, dar a rămas fără el în Portul Constanţa

Un român şi-a cumpărat din SUA un Lamborghini Urus cu numai 80.000 de euro, dar a rămas fără bolid în Portul Constanţa, după ce poliţiştii de frontieră au descoperit cât valorează, de fapt, maşina.

Un român şi-a cumpărat din SUA un Lamborghini Urus cu 80.000€, dar a rămas fără el în Portul Constanţa
Sursa foto: politiadefrontiera.ro
de Alin Tarnovschi    |    21 Mai 2021   •   16:38

Un român este cercetat acum de poliţişti şi procurori, după ce a reuşit să cumpere un Lamborghini Urus din Statele Unite ale Americii la un preţ incredibil: numai 80.000 de euro.

Cel puţin atât a declarat românul în actele vamale că valorează bolidul de lux pe care l-a adus în România, într-un container, din SUA.

Odată ajuns în Portul Constanţa, bolidul a fost confiscat de poliţiştii de frontieră.

"În data de 21.05.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud Agigea, au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea la un control fizic asupra unui container cu bunuri personale, sosit din SUA, ce avea ca destinatar un cetățean român.

Astfel, printre bunurile personale a fost descoperit un autoturism de teren marca Lamborghini Urus cu valoare declarată în documente, de peste 400.000 lei.

Autoturismul, cu valoare de comercializare pe piaţa de profil la peste 1.300.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de spălare de bani, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun", se arată într-un comunicat remis de Poliţia de Frontieră Română.

×
Subiecte în articol: Lamborghini Urus
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close