Antena 3 CNN Actualitate Un român urmărit internațional pentru furt de buzunare în Italia, prins de polițiștii craioveni băut și drogat la volan

Un român urmărit internațional pentru furt de buzunare în Italia, prins de polițiștii craioveni băut și drogat la volan

Un român căutat internațional pentru furt de buzunare în Italia a fost prins de polițiștii craioveni, joi, 3 iunie, după ce a refuzat să se conformeze semnalului de oprire în trafic și a fost urmărit pe mai multe străzi.

Un român urmărit internațional pentru furt de buzunare în Italia, prins de polițiștii craioveni băut și drogat la volan
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    04 Iun 2021   •   17:22

Bărbatul în vârstă de 43 de ani se afla cu mașina pe străzile orașului Craiova și a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Aceștia l-au urmărit pe mai multe străzi din localitate până să îl prindă. 

Bărbatul a oferit o identitate falsă atunci când a fost oprit de oamenii legii, care au stabilit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihoactive. 

Polițiștii au aflat în urma verificărilor că bărbatul făcea parte din luna decembrie a anului 2017 dintr-o grupare care se ocupa cu furtul din buzunare în mijloacele de transport în comun în Italia și că folosea în mod fraudulos cardurile de credit și bancare sustrase.

“Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalului de oprire, continuând-şi deplasarea, fapt pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Urmărirea s-a realizat pe mai multe străzi din localitate, finalizandu-se pe strada Aleea Călugăreni, din Craiova unde autoturismul în cauză a fost blocat iar conducătorul auto imobilizat de poliţişti şi condus la sediul Biroului Rutier Craiova pentru audieri.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea conducătorului auto, ca fiind un bărbat de 43 de ani, din Craiova, constatând totodată că acesta, profitand de faptul că nu avea documentele de indentitate asupra sa, ar fi declarat datele de identitate ale fratelui său.”, a transmis IPJ Dolj într-un comunicat de presă. 

 

 

×
Subiecte în articol: roman hot Italia politisti urmărit
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close