Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a improvizat o ascunzătoare în casa părinților din Galați, după ce a fost dat în urmărire internațională

Un bărbat a improvizat o ascunzătoare în casa părinților din Galați, după ce a fost dat în urmărire internațională

Un român dat în urmărire internațională pentru un jaf în care un român și-a pierdut viața a fost găsit ascuns în casa părinților din Galați. Acesta a improvizat o ascunzătoare mascată de un perete fals.

Un bărbat a improvizat o ascunzătoare în casa părinților din Galați, după ce a fost dat în urmărire internațională
Sursa foto: Antena 3
de Mariana Zaharia    |    Adelina Miron    |    17 Iul 2021   •   15:15

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați au emis o ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore pentru bărbatul în vârstă de 33 de ani.

Magistrații urmează să confirme mandatul european de arestare emis pe numele lui.

Autoritățile din Spania îl acuză de jaf urmat de moartea victimei. În 2018 bărbatul ar fi intrat și ar fi jefuit o bijuterie al cărei proprietar a decedat. Acesta ar fi avut și doi complici. Înainte de jaf, au mers să studieze zona, au văzut că în interior este doar proprietarul, dar și cum sunt poziționate camerele de supraveghere și unde sunt ținute bijuteriile.

Au lăsat un ceas la reparat, iar a doua zi au revenit sub pretextul că vor ceasul înapoi. L-au bătut pe proprietar, l-au legat și l-au abandonat, iar apoi au fugit cu prada.

Victima a fost găsită de familie mult prea târziu pentru a putea fi salvată.

După îndeplinirea formalităților, bărbatul va fi trimis în Spania.

×
Parteneri
Șoferii prinși drogați ar putea rămâne fără mașină!
x close