Antena 3 CNN Actualitate Un român din Italia a încercat să fure o ambulanţă, după ce l-a ameninţat pe şofer cu o sticlă de bere

Un român din Italia a încercat să fure o ambulanţă, după ce l-a ameninţat pe şofer cu o sticlă de bere

Incidentul a avut loc în via Fillak, Italia, acolo unde un român a încercat să fure o ambulanță după ce a ameninţat şoferul şi poliţia cu o sticlă de bere.

Un român din Italia a încercat să fure o ambulanţă, după ce l-a ameninţat pe şofer cu o sticlă de bere
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    31 Aug 2021   •   20:24

Totul a început ieri seară când individul a sunat la numărul de urgenţă cerând ajutor pentru o persoană rănită. La faţa locului, pe Via Fillak, în Genova, au intervenit patru membri ai Crucii Roșii Rivarolese cu o ambulanță.

Când au ajuns, însă, nu au găsit pe nimeni, iar doi dintre ei au coborât din ambulanță pentru a verifica mai bine locația indicată de individ.

În acel moment, românul de 26 de ani a ieșit dintr-un bar cu o sticlă de bere în mână și, după ce i-a insultat pe medici, s-a urcat pe scaunul șoferului încercând să fure ambulanţa.

Imediat, ambulanțierul l-a oprit și a chemat poliția. La vederea poliţiei individul a reuşit să fugă, dar la scurt timp a fost prins de un ofițer de poliţie, notează presa locală.

Chiar şi aşa românul nu s-a lăsat intimidat şi a început să amenințe şi poliţia cu sticla de bere e care încă o avea în mână.

Potrivit autorităţilor, românul nu are un domiciliu stabil şi de-a lungul timpului a comis multe infracţiuni.

El a fost dus la secția de poliție din Sampierdarena, urmând să fie judecat pentru tentativă de furt calificat și opunere de rezistență la un funcționar public.

×
Subiecte în articol: ambulanta roman Italia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close