Antena 3 Actualitate Un român din Italia a încercat să fure o ambulanţă, după ce l-a ameninţat pe şofer cu o sticlă de bere

Un român din Italia a încercat să fure o ambulanţă, după ce l-a ameninţat pe şofer cu o sticlă de bere

de Claudia Popovici    |    31 Aug 2021   •   20:24
Un român din Italia a încercat să fure o ambulanţă, după ce l-a ameninţat pe şofer cu o sticlă de bere
Sursa foto: Hepta

Incidentul a avut loc în via Fillak, Italia, acolo unde un român a încercat să fure o ambulanță după ce a ameninţat şoferul şi poliţia cu o sticlă de bere.

Totul a început ieri seară când individul a sunat la numărul de urgenţă cerând ajutor pentru o persoană rănită. La faţa locului, pe Via Fillak, în Genova, au intervenit patru membri ai Crucii Roșii Rivarolese cu o ambulanță.

Când au ajuns, însă, nu au găsit pe nimeni, iar doi dintre ei au coborât din ambulanță pentru a verifica mai bine locația indicată de individ.

În acel moment, românul de 26 de ani a ieșit dintr-un bar cu o sticlă de bere în mână și, după ce i-a insultat pe medici, s-a urcat pe scaunul șoferului încercând să fure ambulanţa.

Imediat, ambulanțierul l-a oprit și a chemat poliția. La vederea poliţiei individul a reuşit să fugă, dar la scurt timp a fost prins de un ofițer de poliţie, notează presa locală.

Chiar şi aşa românul nu s-a lăsat intimidat şi a început să amenințe şi poliţia cu sticla de bere e care încă o avea în mână.

Potrivit autorităţilor, românul nu are un domiciliu stabil şi de-a lungul timpului a comis multe infracţiuni.

El a fost dus la secția de poliție din Sampierdarena, urmând să fie judecat pentru tentativă de furt calificat și opunere de rezistență la un funcționar public.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close