Antena 3 CNN Actualitate Tânăr român, printre victimele exploziei din Torino în urma căreia un bloc s-a prăbușit. Are 22 de ani și a ajuns la spital, în stare gravă, chiar de ziua lui

Tânăr român, printre victimele exploziei din Torino în urma căreia un bloc s-a prăbușit. Are 22 de ani și a ajuns la spital, în stare gravă, chiar de ziua lui

Un român din Italia se află printre victimele exploziei devastatoare dintr-un bloc din Torino. Tânărul de 22 de ani a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corpului.

Tânăr român, printre victimele exploziei din Torino în urma căreia un bloc s-a prăbușit. Are 22 de ani și a ajuns la spital, în stare gravă, chiar de ziua lui
Sursa foto: quotidiano.net
de Mia Lungu    |    25 Aug 2021   •   12:44

Robert Panaite are 22 de ani și a ajuns la spital cu arsuri de gradul doi şi trei pe 50% din corp. Este intubat, iar medicii italieni nu sunt siguri că îl vor putea salva.

Explozia s-a produs marți, chiar de ziua lui, în momentul în care pleca la serviciu, după ce dormise în apartamentul tatălui său, aflat temporar în România.

Un bloc în care locuiau mai multe familii de români s-a prăbușit la Torino. Un copil de 4 ani a murit

Tragedia a avut loc marţi dimineața la periferia orașului Torino, acolo unde un bloc în care locuiau mai multe familii de români s-a prăbușit complet în urma unei scurgeri de gaze. În urma deflagrației mai multe persoane au fost prinse sub dărâmături, iar un copil de 4 ani a fost găsit fără viaţă.

Tragedia a avut loc la un bloc cu două etaje şi 6 apartamente situat pe strada Bramafame 42, în apropierea stadionului Allianz, la periferia orașului Torino.  Din primele informaţii cauza exploziei ar fi o scurgere de gaz.

În urma deflagrației, mai multe persoane au fost prinse sub dărâmături. Potrivit presei locale, 5 persoane au fost extrase în viață de sub dărâmături, iar un copil în vârstă de 4 ani a fost găsit mort.

Potrivit presei locale 5 din cele 6 apartamente erau locuite de familii de români.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close