Antena 3 CNN Actualitate Un român a fost reţinut în Italia, după ce a ajutat poliţia să împiedice un furt

Un român a fost reţinut în Italia, după ce a ajutat poliţia să împiedice un furt

Un tânăr român stabilit din Italia le-a stricat planul unor hoţi care au pus la cale un furt dintr-o maşină. La sosirea poliţiştilor tânărul a avut parte de o surpriză. El a fost denunţat împreună cu hoţii pentru deținerea ilegală a unei arme albe.

Un român a fost reţinut în Italia, după ce a ajutat poliţia să împiedice un furt
Sursa foto: Sursa foto:ityres.ro
de Claudia Popovici    |    03 Ian 2021   •   20:15

Potrivit presei locale, tânărul român, în vârstă de 25 de ani, a surprins, sâmbătă după amiază, trei hoţi în timp ce încercau să forțeze portiera unui autoturism parcat pe via Carducci din localitatea Trieste, Italia, cu scopul de a fura obiecte de valoare din aceasta.

Simţul civic al românului l-a îndemnat să împiedice hoţii să finalizeze furtul. Când şi-au dat seama că au fost văzuţi, infractorii l-au împins pe român şi au luat-o la fugă. Tânărul nu s-a lăsat mai prejos şi a reuşit să îi oprească pe cei trei indivizi lovindu-i cu un cablu industrial.

La scurt timp, a fost sesizată o patrulă care a intervenit imediat. Cei trei tâlhari au fost identificaţi ca fiind doi bărbați în vârstă de 19 și 20 de ani, originari din Kosovo, precum și o tânără de origine sârbă în vârstă de 18 ani.

Asupra fetei, polițiștii din Trieste au găsit și un telefon mobil care nu-i aparținea. Cei trei infractori au fost reţinuţi pentru tentativa de furt şi deținere ilegală de bunuri furate.

Chiar dacă a împiedicat un furt și le-a uşurat poliţiştilor treaba blocând infractorii, tânărul român a fost reţinut pentru deținerea ilegală a unei arme albe (cablul industrial).

×
Subiecte în articol: roman Italia furt auto
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close