Antena 3 CNN Actualitate Un român a dispărut misterios de lângă soţia sa, la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria

Un român a dispărut misterios de lângă soţia sa, la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria

Un român din Târgu Neamţ, care se întorcea împreună cu soţia sa din Anglia, a dispărut în mod misterios, noaptea trecută, la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria.

Un român a dispărut misterios de lângă soţia sa, la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria
Sursa foto: Facebook / Petrişor Pipirigeanu
de Alin Tarnovschi    |    21 Iun 2021   •   18:31

Petrişor Pipirigeanu se întorcea împreună cu soţia sa din Anglia atunci când a fost văzut ultima dată.

Tânărul din Târgu Neamţ venea acasă, alături de soţia sa, când au fost nevoiţi să oprească la coadă, cu câţiva kilometri înainte de graniţa dintre Slovacia şi Ungaria, în zona oraşului Veľký Kamenec din Slovacia.

Noaptea trecută, în jurul orei 22.00, Petrişor i-ar fi spus soţiei sale că merge să cumpere de la un magazin din apropiere şi nu s-a mai întors.

Femeia a aşteptat câteva zeci de minute, iar când a realizat că soţul ei nu se mai întoarce, a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

A fost găsit românul dispărut misterios la granița dintre Slovacia și Ungaria

Român dispărut misterios la graniţa dintre Ungaria şi Slovacia

Potrivit Google Maps, zona în care a dispărut Petrişor se află la o distanţă de aproximativ 120 de kilometri de Vama Petea din România, acolo pe unde ar fi trebuit să intre în ţară.

Familia lui Petrişor a lansat un apel pe Facebook pentru găsirea tânărului dispărut.

"Verisorul meu s-a pierdut la cativa kilometri de granita cu Ungaria, in Slovacia, localitatea Veľký Kamenec! Venea din Anglia impreuna cu sotia. A plecat pe jos sa cumpere apa si n-a mai revenit la masina. Nu raspunde la telefon de aseara de la 10.

Daca trece cineva pe acolo sau locuiti in zona sau aveti rude acolo, va rog, ajutati-ne sa-l gasim! Distribuiti, va rog! Contact pe messenger. Poarta un tricou albastru deschis, pantaloni verzi trei sferturi!", a scris Alexandra Chiţimuş, verişoara lui Petrişor, într-o postare pe Facebook.

Verisorul meu s-a pierdut la cativa kilometri de granita cu Ungaria, in Slovacia, localitatea Veľký Kamenec! Venea din...

Publicată de Alexandra Chițimuș pe Luni, 21 iunie 2021

×
Subiecte în articol: Slovacia Ungaria
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close