Antena 3 CNN Actualitate Un român din Spania şi-a ucis soţia, în faţa copiilor, apoi s-a sinucis, în noaptea de Revelion

Un român din Spania şi-a ucis soţia, în faţa copiilor, apoi s-a sinucis, în noaptea de Revelion

Tragedie cumplită într-o familie de români, stabilită în Spania. Bărbatul, de 37 de ani, și-a ucis soţia, în fața copiilor, apoi s-a sinucis înainte de finalul anului 2020.

Un român din Spania şi-a ucis soţia, în faţa copiilor, apoi s-a sinucis, în noaptea de Revelion
de Georgiana Adam    |    01 Ian 2021   •   17:15

Potrivit presei locale tragedia a avut loc joi seara, în localitatea Torrejon de Ardoz, oraş situat în apropiere de Madrid.

Din motive încă necunoscute, bărbatul de 37 de ani a recurs la un gest extrem. Şi-a înjunghiat soţia în vârstă de 28 de ani, în faţa copiilor, apoi s-a sinucis.

Inițial, s-au auzit zgomote și țipete în casa românilor, iar vecinii au sunat imediat la poliţie.

Ajunşi acolo, agenţii au încercat fără succes să intre în casă, așa că au sesizat Pompierii care când au deschis uşa au asistat la scene desprinse parcă din filmele de groază.

Cele două victime zăceau într-o într-o baltă de sânge, iar cei doi copii, de 8 şi 10 ani, erau în stare de şoc de cele văzute.

Medicii de pe ambulanța nu au putut decât să constate decesul agresorului și a victimei, scrie ABC.es.

 

Cei doi minori, care au asistat neputincioși la momentul în care tatăl lor le-a ucis cu sânge rece mama au fost preluaţi de Serviciile sociale şi vor fi consiliaţi de către o echipă de psihologi. Cel mai probabil, aceștia ar putea ajunge la rudele lor din România.

Autorităţile locale au deschis o anchetă. Gestul bărbatului ar putea fi pus în legatura cu consumul excesiv de alcool şi cu o eventuală criză de gelozie.

×
Subiecte în articol: crima Spania roman
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close