Antena 3 CNN Actualitate Româncă de 20 de ani, împușcată în cap de iubitul italian, într-o criză de nervi

Româncă de 20 de ani, împușcată în cap de iubitul italian, într-o criză de nervi

O tânăra de 20 de ani din Județul Brașov a fost împușcată în cap, de iubitul său italian, în vârstă de 47 de ani, după o ceartă care ar fi degenerat.

Româncă de 20 de ani, împușcată în cap de iubitul italian, într-o criză de nervi
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    18 Aug 2021   •   22:22

Tânăra, împreună cu iubitul său locuiau într-un cartier rezidențial din localitatea Tărlungeni. Incidentul s-a produs în data de 10 august, pe fondul consumului de alcool.

După ce, cei doi iubiți au băut împreună, între aceștia ar fi izbucnit o ceartă care ar fi degenerat, iar iubitul fetei s-ar fi năpustit asupra acesteia cu pumnii și picioarele.

Într-o criză de nervi, bărbatul de 47 de ani a pus mâna pe un pistol cu aer comprimat, l-a îndreptat către aceasta și a împușcat-o pe tânără în cap.

Apelul la 112 a fost dat chiar de către tânără care le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat, iar un echipaj medical a fost trimis de urgență la domiciliul celor doi iubiți. 

Tânăra a fost transportată de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând să fie prezentat în fața procurorilor.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că bărbatul nu deținea permis de port armă, drept pentru care a fost reținut de către anchetatori.

Cetățeanul italian este cercetat pentru violență în familie, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, potrivit Știri Diaspora.

 

 

×
Subiecte în articol: romanca impuscata iubit criza nervi
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close