Antena 3 CNN Actualitate Românca Andreea Vlădeanu, desemnată Cadetul Anului în Marea Britanie

Românca Andreea Vlădeanu, desemnată Cadetul Anului în Marea Britanie

Românca Andreea Vlădeanu a fost desemnată de Poliția Metropolitană din Londra „cadetul anului”, în semn de recunoaştere a devotamentului față de combaterea violenței în rândul tinerilor. 

Românca Andreea Vlădeanu, desemnată Cadetul Anului în Marea Britanie
de Dana Musceleanu    |    25 Noi 2020   •   12:50

Ceremonia de premiere a tinerei românce a avut loc în cadrul Galei anuale de excelenţă a lucrătorilor Poliţiei Metropolitane londoneze. Andreea a adus o contribuție remarcabilă pentru echipa sa de cadeți din Newham, au anunţat organizatorii evenimentului, într-o postare pe Facebook.

Născută la Rădăuţi, în judeţul Suceava, tânăra româncă a ajuns în Marea Britanie în 2015, fără a cunoaşte prea bine limba engleză. Ea s-a alăturat cadeţilor, oferindu-se rapid voluntar la fiecare eveniment pentru a-și îmbunătăți engleză și a înțelege cultura londoneză.

Ajunsă acum șef-cadet adjunct, Andreei Vlădeanu conduce o echipă de 40 de cadeți și este un model pentru mulți tineri din jurul ei. Ea este de asemenea, studentă la o prestigioasă universitate din Londra

În urmă cu doi ani, românca a fost premiată și de Fundației Jack Petchey pentru participarea la programul Newham Volontary Police Cadets. 

 

 

×
Subiecte în articol: Londra Andreea Vlădeanu
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close