Antena 3 CNN Actualitate O româncă şi fiul său de 18 ani au fost uciși cu sânge rece de un polițist turc, soțul și tatăl victimelor. Băiatul a sărit să își apere mama

O româncă şi fiul său de 18 ani au fost uciși cu sânge rece de un polițist turc, soțul și tatăl victimelor. Băiatul a sărit să își apere mama

O româncă şi fiul sau de 18 ani au fost uciși cu sânge rece de un cetățean turc, soțul și tatăl victimelor. Criminalul, un polițist turc, și-a pierdut cumpătul în urmă unor certuri în familie. A vrut să își ucisă soția, dar a picat victima și fiul lor, care a sărit în ajutorul mamei. După crimele comise, individul s-a sinucis.

O româncă şi fiul său de 18 ani au fost uciși cu sânge rece de un polițist turc, soțul și tatăl victimelor. Băiatul a sărit să își apere mama
Sursa foto: Hepta/ Abaca Press / Depo Photos
de Mia Lungu    |    17 Iun 2022   •   11:04

Crima a avut loc în localitatea Batman, aproape de graniţa cu Siria. Românca, cei doi copii ai ei şi soţul ei, cetăţean turc locuiau acolo de mai mulţi ani. Din postările pe reţelele de socializare reieşea că femeia din jud. Giurgiu avea o viaţă de familie fericită, dar după o ceartă lucrurile au degenerat.

Poliția a demarat o anchetă, iar potrivit primelor informații polițistul de 50 de ani a comis fapta după o ceartă cu soția în curtea casei de serviciu. Cel de-al doilea copil al cupului a scăpat nevătămat, fiind dat spre îngrijire autorităților.

După ce a comis crima, poliţistul turc s-a sinucis şi el cu aceeaşi armă. Cei trei au fost deja înmormântaţi în oraşul natal al bărbatului. Familia din România a femeii este devastată, mai ales că, în urmă cu 2 ani, şi fratele femeii a murit după o boală grea.

Anual, bărbații din Turcia ucid sute de femei iar hastagurile populare și protestele de pe stradă au devenit familiare.

Între 2010 și 2020, peste 2.500 de femei au fost ucise, 369 doar anul trecut. Președintele Recep Tayyp Erdogan spune că îşi doreşte stoparea acestui fenomen şi că există o legistație adecvată pentru a combate violența împotriva femeilor până în 2025.

×
Subiecte în articol: romanca fiul ucisi polițist turc victime
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close