Antena 3 CNN Actualitate O româncă din Italia a dat foc la casă, după ce şi-a surprins partenerul cu o altă femeie

O româncă din Italia a dat foc la casă, după ce şi-a surprins partenerul cu o altă femeie

Românca în vârstă de 48 de ani a fost arestată de carabinieri şi închisă în penitenciar, după ce, din gelozie, a dat foc la patul în care l-a surprins pe partenerul ei cu amanta. Autorităţile italiene spun că gestul ei putea produce o tragedie de proporţii. Incendiul putea genera o explozie a unor butelii de gaz aflate în zonă.

O româncă din Italia a dat foc la casă, după ce şi-a surprins partenerul cu o altă femeie
Sursa foto: romatoday.it
de Claudia Popovici    |    17 Noi 2020   •   07:00

Incidentul s-a petrecut, sâmbătă dimineaţa, în localitatea Ladispoli (Lazio). Românca în vârstă de 48 de ani locuia de câţiva ani împreună cu partenerul ei într-o baracă abandonată, situată sub un pasaj rutier de pe Viale Europa, Italia. Baraca a fost lăsată acolo de firma care a construit pasajul, notează Roma Today.

În dimineața zilei de sâmbătă, 14 noiembrie, românca şi-a prins partenerul în compania unei alte femei. Pe moment nu a reacţionat violent. A revenit însă, după-amiază şi a incendiat patul, pentru a se răzbuna. Baraca a ars în proporţie de 80%.

Gestul ei putea provoca un dezastru

Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Bărbatul nu se afla în baraca la momentul incidentului.

Fumul puternic i-a determinat pe şoferii de pe pasaj să sune îngrijoraţi la 112. În scurt timp, la faţa locului a ajuns o echipă de pompieri care a reuşit să stingă incendiul.

Lângă baracă, pompierii au mai găsit şi câteva butelii de gaz la care, din fericire, incendiul nu a ajuns. Gestul femeii putea provoca o explozie puternică sub pasajul rutier.

Autoritatea Judiciară a ordonat arestarea femeii pentru incendiu și ulterior a fost condusă la penitenciar în așteptarea validării.

 

×
Subiecte în articol: Italia lazio incendiu pasaj rutier
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close