Antena 3 CNN Actualitate O româncă însărcinată în opt luni a terorizat două femei în Irlanda de Nord. Este acuzată de răpire, sechestrare şi agresiune sexuală

O româncă însărcinată în opt luni a terorizat două femei în Irlanda de Nord. Este acuzată de răpire, sechestrare şi agresiune sexuală

O româncă însărcinată în opt luni, care locuiește în Irlanda de Nord, a răpit două femei şi le-a agresat sexual, după ce le-a ameninţat cu un cuţit.

O româncă însărcinată în opt luni a terorizat două femei în Irlanda de Nord. Este acuzată de răpire, sechestrare şi agresiune sexuală
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2022   •   21:31

Maria Covaci, de 29 de ani, se află deja în arest și a fost audiată vineri prin videoconferinţă la Tribunalul Coleraine, în Ballymena.

Maria Covaci e anchetată pentru două acuzaţii de răpire, două de deţinere de armă ofensivă, două de sechestrare, două de agresiune comună şi una de agresiune sexuală, transmite Belfast Telegraph.

Cele două tinere le-au povestit poliţiştilor că au fost prinse şi forţate să se urce într-o maşină, pe strada James, din Ballymena, fiind amenințate cu cuțitul de două persoane.

Victimele au fost duse într-un loc retras, unde una dintre ele a fost forţată să îngenuncheze. Ofiţerul a povestit că fetei i-au fost scoase hainele şi lenjeria intimă, a fost fotografiată şi i s-a spus de către atacatorii ei că va devenit o „stea pe internet”.

Maria Covaci a cerut eliberarea pe cauţiune, dar judecătorul a respins solicitarea şi a dispus arestarea ei până pe 27 ianuarie.
 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close