Antena 3 CNN Actualitate O româncă răpită la naştere şi vândută în America şi-a regăsit familia după 25 de ani

O româncă răpită la naştere şi vândută în America şi-a regăsit familia după 25 de ani

O tânără de origine română, răpită la naştere şi vândută în America, acolo unde a fost adoptată de o familie, şi-a reîntâlnit familia din România, după 25 de ani în care părinţii ei au crezut că fata a murit.

O româncă răpită la naştere şi vândută în America şi-a regăsit familia după 25 de ani
Sursa foto: @ourrescue | tt-creative.com
27 Feb 2020   •   17:41

Fata răpită la naştere, acum în vârstă de 25 de ani, a fost adoptată de o familie din America şi locuieşte acum în statul Utah.

Belle Barbu s-a născut într-o familie fără multe posibilităţi din România, iar la naştere a fost răpită şi vândută, după ce medicii, în complicitate cu o reţea de traficanţi de minori, le-au spus părinţilor că fetiţa suferă de o boală foarte gravă la inimă.

După câteva zile de la naştere, părinţii fetei au fost anunţaţi că fiica lor a murit.

Astfel, traficanţii au reuşit să o vândă pe fetiţă pentru o sumă foarte mare de bani în Statele Unite ale Americii, acolo unde a fost adoptată.

Româncă răpită la naştere, reîntâlnire cu familia după 25 de ani

Una dintre prietenele fetei, la rândul ei adoptată din România, a apelat la ajutorul unui grup de pe Facebook care îi ajută pe copii adoptaţi din România să îşi găsească părinţii biologici.

În numai 48 de ore, cu ajutorul oamenilor, familia fetiţei a fost găsită, notează dailymail.co.uk.

Ulterior, Belle Barbu a apelat la ajutorul Operation Underground Railroad (OUR) - un ONG care ajută victimele traficului de minori să îşi regăsească părinţii.

ONG-ul a trimis un investigator în România pentru a efectua teste ADN şi aşa s-a descoperit că fetiţa a fost răpită la naştere şi vândută de traficanţi.

În noiembrie 2019, Belle a mers în Italia, la Foggia, acolo unde s-a întâlnit cu familia ei, după 25 de ani în care părinţii au crezut că ea a murit la naştere.

×
Subiecte în articol: romanca
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close