Antena 3 CNN Actualitate O româncă a reuşit să creeze un adevărat imperiu al diamantelor | Narcisa Pheres, o poveste incredibilă de succes

O româncă a reuşit să creeze un adevărat imperiu al diamantelor | Narcisa Pheres, o poveste incredibilă de succes

O româncă a devenit stăpâna diamantelor în Japonia. Narcisa Pheres a plecat acum 20 de ani din România şi a ajuns într-o lume cu reguli şi obiceiuri complet diferite. A învăţat totul despre diamante, a colaborat cu unii dintre cei mai mari comercianţi de pietre colorate ai lumii.

de Maria Linda    |    29 Apr 2023   •   16:32

A bătut palma cu minele de diamante din Africa de Sud şi a creat o marcă exclusivistă de diamante rare şi bijuterii de milioane de euro. Creaţiile ei sunt acum purtate de Michelle Obama, Rihanna sau Jennifer Lopez.

Un brand fabulos şi exclusivist format din diamante rare, bijuterii de milioane de euro şi clienţi celebri din lumea întreagă. Asta a reuşit să creeze românca Narcisa Pheres la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în Japonia.

Narcisa Pheres este expert gemolog recunoscut pe plan mondial. Vogue şi Vanity Fair, publicaţii cu notorietate în lumea luxului, au numit-o unul dintre cei mai talentaţi designeri de bijuterii couture din lume, iar televiziunile de peste ocean o vor mereu în emisiunile lor.

Narcisa Pheres, născută în România, la Corabia, din tată oltean şi mamă grecoaică, a reuşit să creeze un adevărat imperiu al diamantelor, unul despre care vorbeşte toată lumea bună de peste ocean. Bijuteriile exclusiviste realizate de ea sunt purtate de vedete internaţionale, feţe regale, colecţionari de bijuterii şi iubitori de diamante rare.

"Îmi plac diamantele colorate pentru că sunt foarte rare. Un diamant din zece mii de diamante este un diamant galben, spre exemplu. Şi mi se pare că sunt mai speciale. Sunt colorate pentru că au incluziuni, lumea la asta nu se gândeşte", a povestit Narcisa Pheres pentru Antena 3 CNN.

Expoziţiile sunt private şi evaluate, de multe ori, chiar şi la 30 de milioane de euro, iar Narcisa ştie exact unde ajunge fiecare bijuterie care iese din mâinile ei.

"Fiecare bijuterie este unicat şi îmi amintesc foarte bine cine a purtat-o şi unde a purtat-o", a declarat Narcisa Pheres.

La bijuteriile de milioane ale româncei a apelat inclusiv Michelle Obama. Se întâmpla în anul 2017, la Chicago. La finalul discursului de mandat al preşedintelui Barack Obama, Prima Doamnă a dorit să poarte o bijuterie semnată de Narcisa Pheres.

×
Subiecte în articol: Narcisa Pheres diamante japonia
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close