Antena 3 CNN Actualitate O şoferiţă româncă riscă 15 ani de închisoare, după ce a fost prinsă în flagrant pe o autostradă din Ungaria

O şoferiţă româncă riscă 15 ani de închisoare, după ce a fost prinsă în flagrant pe o autostradă din Ungaria

O şoferiţă româncă în vârstă de 41 de ani riscă 15 ani de închisoare, după ce a fost prinsă în flagrant pe o autostradă din Ungaria, în timp ce transporta zeci de migranţi în condiţii inumane, într-o camionetă.

O şoferiţă româncă riscă 15 ani de închisoare, după ce a fost prinsă în flagrant pe o autostradă din Ungaria
Sursa foto: police.hu
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2022   •   15:22

Şoferiţa româncă a fost prinsă în flagrant de poliţiştii din Ungaria în dimineaţa zilei de 14 mai, pe autostrada M6 din zona Dunaszentgyörgy. Pe locul pasagerului se afla un bărbat, tot român, în vârstă de 37 de ani.

Poliţiştii au fost surprinşi când au ridicat prelata autovehiculului: într-un spaţiu foarte mic, în condiţii inumane, se aflau 33 de oameni. 

În urma interogatoriului, s-a dovedit că aceştia erau migranţi, iar toţi s-au declarat de naţionalitate kurdă, însă niciunul nu a putut oferi o dovadă credibilă cu privire la identitatea sau legalitatea şederii lor în Ungaria, scrie Adevărul.

Migranţii au fost escortaţi înapoi la frontieră, în timp ce poliţiştii din judeţul Tolna, Ungaria, le-au făcut dosar penal celor doi români, pentru trafic de persoane.

Conform legislaţiei din Ungaria, traficul de persoane se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani într-un caz standard, dar se poate ajunge până la 15 ani într-un caz calificat.

×
Subiecte în articol: migranti Ungaria
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close