Antena 3 CNN Actualitate Români blocați pe aeroport în Istanbul deoarece nu aveau testul PCR

Români blocați pe aeroport în Istanbul deoarece nu aveau testul PCR

11 români care ar fi trebuit să se întoarcă acasă, la Cluj-Napoca, au avut surpriza neplăcută să nu fie lăsați să se îmbarce în avionul companiei Turkish Airlines, la Istanbul, în această dimineață, deoarece nu aveau testul PCR. Asta în condițiile în care testul este obligatoriu abia din 12 februarie, dar din alte destinații decât Istanbul.

Români blocați pe aeroport în Istanbul deoarece nu aveau testul PCR
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    07 Feb 2021   •   12:35

"Din păcate, a fost o eroare a agentului de handling care reprezenta Turkish Airlines. Într-adevăr, numai din 12 februarie sunt aplicabile anumite măsuri pentru țări de conexiune. Turkish Airlines le asigură cazare și mâine pasagerii vor sosi la Cluj, prin București.

Turkish Airlines a corectat această eroare către toate stațiile lor. Îi rugăm pe pasageri să se informeze înainte de zbor pentru că sunt modificări foarte dese în ceea ce privește situația din anumite țări. Din Turcia nici după 12 februarie nu vor trebui să aibă test PCR, dar din anumite țări de conexiune, da. Deci, din 12 februarie, îi rugăm pe toți pasagerii să vadă situația din țările din care se îmbarcă astfel încât să facă testul PCR la nevoie", a declarat David Cicero, director Aeroportul Internațional "Avram Iancu", Cluj-Napoca.

×
Subiecte în articol: aeroport Istanbul
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close