Antena 3 CNN Actualitate Cum vor putea românii fără certificat Covid să intre în hipermarketurile din malluri, în urma deciziei CNSU

Cum vor putea românii fără certificat Covid să intre în hipermarketurile din malluri, în urma deciziei CNSU

Românii care nu dețin certificatul Covid vor avea din nou acces în hipermarketurile din mall, cu condiția asigurării distanței de 4 metri între fiecare persoană, a decis Comitetul Național pentru Sitații de Urgență.

Cum vor putea românii fără certificat Covid să intre în hipermarketurile din malluri, în urma deciziei CNSU
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    03 Feb 2022   •   13:18

Accesul în hipermarketuri pentru persoanele care nu dețin certificat se va face pe culoare dedicate. În hotărârea CNSU de astăzi se mai precizează că numărul coșurilor de cumpărături este limitat la ”numărul maxim de persoane ce poate avea acces”.

Măsura se aplică doar pentru ”operatorii economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor alimentare situați în centrele și parcurile comerciale”.

Vor putea intra și în celelalte magazine din centrele comerciale doar persoanele vaccinate și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află între sfârșitul perioadei de izolare și până la a 180-a zi ulterioară confirmării pozitive pentru virusul SARS-CoV2 și persoanele cu un rezultat negativ la testul RT-PCR Covid nu mai vechi de 72 de ore sau la testul antigen Covid nu mai vechi de 48 de ore.

×
Subiecte în articol: mall certificat COVID CNSU
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close